ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ

Державна екологічна інспекція у Донецькій області співпрацює з викривачами, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

Викривачі, які надають допомогу в запобіганні та протидії корупції, перебувають під захистом держави.

Ви можете надіслати відповідне повідомлення, інформація в якому стосується конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплене доказами, щодо осіб, уповноважених на виконання функцій держави поштовим зв'язком на адресу Державної екологічної інспекції у Донецької області (85114,  вул. Театральна, 18а, м. Костянтинівка Донецька обл. або офіс у м. Краматорську, проспект Миру, 8), залишити електронне звернення на офіційному сайті або зателефонувати на гарячу телефонну лінію:  (06264) 7-02-45У разі направлення повідомлення поштою у ньому слід робити позначку такого змісту: "Про корупцію".

У зв'язку з технічною несправністю телефонної лінії номер:7-02-45, просимо тимчасово телефонувати на номер 7-02-55

"Горяча телефонна лінія" працює у робочі дні: з понеділка по четверг, з 8:00 до 17:00 та у п'ятницю з 8:00 до 15:45 (з перервою з 12:00 до 12:45)

Повідомлення про корупцію також може бути подано через  спеціальну адресу електронної пошти: corrupt.don@ukr.net

Всі повідомлення розглядаються головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції Державної екологічної інспекції у Донецькій області Синицьким Володимиром Станіславовичем

Зразок повідомлення про корупцію.doc


План заходів з питань запобігання та виявлення корупції

Державної екологічної інспекції у Донецькій області на 2020 рік

ПЛАН РОБОТИ НА 2020 РІК.pdf

Звіт за результатами вжитих антикорупційних заходів за 2020 рік.pdf

                                                                                 

                                                                                  ПЛАН РОБОТИ НА 2021 РІК.pdf.


 

Протягом 2020 року та першого кварталу поточного року на внутрішні канали повідомлень від викривачів корупції Держекоінспекції у Донецькій області, а саме працівників  Держекоінспекції у Донецькій області,  повідомлень про вчинення посадовими особами Держекоінспекції у Донецькій області корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону України «Про запобігання корупції», не надходило.

                                              


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці