Результати здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища з 02.01.2020 по 11.01.2020 року

Державною екологічною інспекцією у Донецькій області за результатами державного нагляду (контролю) дотримання вимог природоохоронного законодавства в період з 02.01.2020 року по 11.01.2020 року притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів 16 осіб на загальну суму 2 тис. грн. нараховано та стягнено на користь держави збитків, завданих внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства на суму 0,43 тис. грн.

Зокрема:

-        здійснено позапланові перевірки Бахмутського СКП «Водоканал», ПрАТ «Бахмутський аграрний союз», за порушення природоохоронного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 6 посадових осіб;

-        розпочато позапланові перевірки Вугледарської міської ради, Вільненської сільської ради Волноваського району, КП «Фірма «Азовбудматеріали»

-        заходи державного нагляду (контролю) додержання вимог природоохоронного  законодавства при здійснені лову та реалізації водних біоресурсів, реалізації об’єктів рослинного світу, а також усіх видів їх переробки. Реклами та збуту заборонених знарядь лову на території Бахмутської ОТГ, Лиманської ОТГ та Мар’їнського району.

- заходи державного нагляду (контролю) додержання вимог природоохоронного  законодавства під час використання лісових ресурсів і боротьби із самовільними рубками.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці