Семінар про стан природно - заповідного фонду України на території Донецької області та факти заподіяння шкоди зазначеним комплексам внаслідок збройної агресії російської федерації

22 лютого 2024 року Державна екологічна інспекція у Донецькій області взяла участь, в якості доповідача, у семінарі з питань інформування населення Донеччини, який проходив за участю понад 120 фахівців військових адміністрацій населених пунктів, райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, виконавчих органів сільських, селищних, міських рад.

🧑‍💼 Інспекцією була надана інформація про стан природно - заповідного фонду України на території Донецької області та факти заподіяння шкоди зазначеним комплексам внаслідок збройної агресії російської федерації.

📚 Окремо було висвітлено питання щодо запровадження системного інформування населення з питань функціонування вебресурсу «ЕкоЗагроза». Було наголошено про необхідність інформування громадян про функціонування зазначеного сервісу.

‼️ Нагадуємо, «ЕкоЗагроза» це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, стандартизована форма для автоматичного збору та фіксації інформації про екологічні загрози в режимі реального часу, з географічною прив’язкою до місцевості. Завдяки ресурсу кожен може дізнатись достовірну інформацію про стан довкілля та повідомити про факти заподіяння шкоди довкіллю.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці