Державна екологічна інспекція у Донецькій продовжує роботу щодо роботи веб-ресурсу і мобільного застосунку «ЕкоЗагроза».

 Так,  08.02.2024 року, фахівці Дежавної екологічної інспекції у Донецькій області провели відоконференцію  з представниками територіальних громад Покровського району Донецької області : Добропільської міська ВА, Селидівської міська ВА, Мирноградської міської ВА, Покровської міської ВА, Новогродівської міської ВА, Гродівською селищною ВА, Шахівської сільської ВА, Криворізької сільської ВА, Удачненської селищної ВА, Курахівської міської ВА, Авдіївської міської ВА та Очеретинської селищної ВА.

 

Фахівці Інспекції, з метою отримання оперативної інформації про екологічні загрози в режимі реального часу з географічною прив’язкою до місцевості щодо виявлення та ліквідації надзвичайних ситуацій, порушень природоохоронного законодавства та шляхи реагування, фіксації фактів заподіяння шкоди навколишньому середовищу, докладно пояснили алгоритм дій подання звернень через застосунок та порядок взаємодії з територіальними громадами щодо функціонування застосунку «ЕкоЗагроза». Роз’яснили процедуру реєстрації у застосунку «ЕкоЗагроза».

Інспекція наголошує на необхідності налаштування комунікації між громадськістю, бізнесом та державою у екологічних питаннях.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці