Семінар з питання функціонування вебресурсу і мобільного застосунку «ЕкоЗагроза»

На виконання доручення Міністра захисту довкілля та природних ресурсів Руслана Стрільця та Т.в.о Голови Державної екологічної інспекції України Ігоря Зубовича, 06 січня 2024 року, у форматі відеоконференції, відбувся семінар для представників органів місцевого самоврядування Донецької області, який проводили фахівці інспекції на чолі з Першим заступником начальника Державної екологічної інспекції у Донецькій області Андрієм ВАЩАНИМ.

Загалом у семінарі прийняли участь  представники органів місцевого самоврядування Краматорського району Донецької області: Краматорська міська ВА, Андріївська сільська ВА, Дружківська міська ВА, Іллінівська сільська ВА, Костянтинівська міська ВА, Лиманська міська ВА, Миколаївська міська ВА, Новодонецька селищна ВА, Олександрівська селищна ВА, Святогірська міська ВА, Слов’янська міська ВА.

На семінарі розглянуті питання функціонування вебресурсу і мобільного застосунку «ЕкоЗагроза».

Фахівці інспекції докладно,  розповіли про порядок оформлення звернень через застосунок та систему взаємодії Інспекції з органами державної влади та місцевого самоврядування щодо функціонування «ЕкоЗагрози».

Учасники обговорили зручність використання та інтерфейс застосунку, порядок подання звернень. Представники органів місцевого самоврядування підіймали питання щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, поводження з відходами  руйнації.

Завершуючи роботу семінарів Перший заступник  начальника Державної екологічної інспекції у Донецькій області Андрій ВАЩАНИЙ висловив подяку всім учасникам та наголосив на необхідності подальшого розвитку комунікації між громадськістю та державою у екологічних питаннях.

  Велика перемога складається із маленьких кроків, а здобувають її ті, хто продовжує боротьбу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці