Проведено превентивний захід з охорони праці для працівників Інспекції

Керівництво Державної екологічної інспекції у Донецькій області (далі- Інспекція) продовжує вживати системних організаційних заходів з метою профілактики нещасних випадків працівниками Інспекції у воєнний час.

З цією метою 21 вересня 2023 року першим заступником начальника Держекоінспекції у Донецькій області Андрієм Ващаним спільно з представниками Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці та Головного управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області було проведено превентивний захід з охорони праці для працівників Інспекції .

Таке навчання проведено дистанційно за допомогою телекомунікаційних засобів зв’язку із застосуванням сервісу Google Meet та текстових матеріалів, при забезпеченні безпеки життю та здоров’я   учасників навчання.

Під час заходу були обговорені питання: щодо попередження випадків прихованого травматизму, щодо особливостей розслідування нещасних випадків на виробництві в умовах воєнного стану та ведення воєнних дій (постанова КМУ від 20.01.2023 № 59).

Під час спілкування зазначено, що нещасні випадки з працівниками, які сталися внаслідок бойових дій розслідуються відповідно до вимог «Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року, № 337 та доведений алгоритм дій у разі настання нещасного випадку.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці