ДЕІ у Донецькій області прийняли участь в установчому засіданні Комісії з встановлення фактів заподіяння шкоди та збитків територіям та об’єктам природно-заповідного фонду розташованим на території Маріупольського району.

Державна екологічна інспекція у Донецькій області прийняла участь  в установчому засіданні Комісії з встановлення фактів заподіяння шкоди та збитків територіям та об’єктам природно-заповідного фонду розташованим на території Маріупольського району.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 326 «Про затвердження Порядку визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії Російської Федерації», розпорядженням голови райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації від 15 травня 2023 року № 40 утворено Комісію з встановлення фактів заподіяння шкоди та збитків територіям та об’єктам природно-заповідного фонду, розташованим на території Маріупольського району.

В ході засідання були розглянуті питання про утворення та організацію роботи Комісії з встановлення фактів заподіяння шкоди та збитків територіям та об’єктам природно-заповідного фонду, розташованим на території Маріупольського району.

За результатами засідання було вирішено членам Комісії взяти до уваги інформацію щодо утворення у Маріупольському районі відповідної комісії та надавати на розгляд наявні матеріали, що містять факти заподіяння шкоди ПЗФ, нанесення збитків, вчинення пожеж, розорень, знищення флори і фауни, інших злочинів, спричинених збройною агресією російської федерації на території Маріупольського району. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці