ЗРУЙНОВАНЕ ВІЙНОЮ ДОВКІЛЛЯ ДОНЕЧЧИНИ.

Минуло більше року від початку повномасштабного російського вторгнення на територію нашої країни, а Донеччина та її мешканці через бойові дії на території області досі страждають від цієї жорстокої і безглуздої руйнівної агресії росії, яка  нахабно руйнує нашу землю, будинки, школи, дитячі садочки, комунальні заклади, об’єкти критичної інфраструктури, підприємства, випалює гектари лісу, знищує поля з насадженнями, а головніше з того наносять непоправні та незворотні  збитки атмосферному повітрю та в цілому довкіллю Донеччини.

Державна екологічна інспекція у Донецькій області наразі у тісній співпраці з органами ДСНС у Донецькій області фіксує факти нанесення шкоди довкіллю та зокрема атмосферному повітрю, також обчислює збитки, завдані довкіллю внаслідок російської агресії. Тісна співпраця державних органів дає свої плоди. Так, з початку року за даними ДСНС по  48 фактам пожеж, де наявна повна та необхідна інформація Інспекцією нараховані збитки на загальну суму 2090327,663 тис. грн. Відповідні матеріали та розрахунки шкоди Інспекцією направлені до органів прокуратури для подальшої фіксації, як фактів негативного впливу на довкілля, спричинених  військовою агресією рф проти України та відкриття кримінальних проваджень.   

         Інспекційна робота з розрахунку збитків триває. Ми завжди працювали та працюємо на перемогу, ворог повинен понести відповідальність за все, що накоїв!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці