Посилення контролю за безумовним дотриманням вимог антикорупційного законодавства України.

Державна екологічна інспекція у Донецькій області у цей надскладний час, в умовах агресії російської федерації  проти України, продовжує вживати системних організаційних заходів з метою посилення контролю за безумовним дотриманням вимог антикорупційного законодавства України та усунення передумов і ризиків до вчинення корупційних правопорушень з боку працівників Інспекції.

З цією метою 30.08.2022 року, під головуванням начальника Державної екологічної інспекції у Донецькій області ЄВТУХОВА Олександра Сергійович, та за участю уповноваженої особи з питань запобігання корупції була проведена нарада з керівним складом Інспекції.

В ході проведених наради було доведено до особового складу Інспекції зміни до Закону України «Про запобігання корупції» щодо особливостей застосування законодавства у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану та ознайомлено з актуальними роз’ясненнями НАЗК з цих питань.

Особливу увагу у нараді приділено  вжиттю вичерпних практичних заходів щодо  профілактиці та запобіганню колабораційній діяльності.

Керівником Інспекції наголошено на безумовне дотримання працівниками Інспекції вимог антикорупційного законодавства України та недопущення фактів їх  порушення. Вказано на посилення контролю з боку керівників структурних підрозділів Інспекції за підлеглими, попереджено про кримінальну та дисциплінарну відповідальність за допущення порушень.

Разом до Перемоги!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці