рейдові перевірки в лісах Донецької області

На виконання плану спільних заходів з попередження та припинення порушень природоохоронного законодавства під час заготівлі та реалізації хвойних насаджень в період підготовки до нового 2022 року, несанкціонованих вирубок лісів, на територіях природно-заповідного фонду, лісових господарств, міст та інших населених пунктах Донецької області,  Державною екологічною інспекцією у Донецькій, представниками Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства, проведені рейдові перевірки в лісах Донецької області.

В період  грудня 2021 року інспекторами Державної екологічної інспекції у Донецькій області для запобігання випадків незаконної вирубки дерев хвойних порід були проведені заходи державного нагляду (контролю) під час періоду заготівлі хвойних порід на територіях державного лісового фонду Лиманського та Слов’янського лісгоспів.

Для більш оперативної та продуктивної роботи було використано квадрокоптер. Пристрій дозволяє здійснювати огляд місцевості з 500-метрової висоти.

Державна екологічна інспекція у Донецькій області і надалі проводитиме заходи щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства, охорони, збереження, використання хвойних насаджень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці