Недопущення до проведення планової перевірки характеристик продукції за місцем розповсюдження у м. Селидове на АЗС ТОВ «НОВІС ТРЕЙД»

Відповідно до ЗУ «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», ЗУ «Про загальну безпечність нехарчової продукції» та секторального плану державного ринкового нагляду на 2021 рік та доручення Кабінету Міністрів України від 11.03.2021 року про проведення заходів державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері управління (володінні, користуванні) яких перебувають місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, Державною екологічною інспекцією у Донецькій області направлено посадових осіб сектору державного ринкового нагляду для проведення планової перевірки характеристик продукції за місцем розповсюдження у м. Селидове на АЗС ТОВ «НОВІС ТРЕЙД», а саме автомобільних бензинів і дизельного палива.

При проведенні перевірки було встановлено факт створення перешкод шляхом недопущення до проведення планової перевірки (відмова в її проведенні), що зафіксовано відділенням поліції № 3 (м. Селидове) Покровського районного управління поліції ГУ НП в Донецькій області.

Відповідно до пункту шостого частини четвертої статті 44 Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» було винесено постанову про накладення штрафних санкцій на суму 170 000 гривень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці