ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

                       ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ та ПРАЦІВНИКИ ІНСПЕКЦІЇ !

 

Шановні громадяни та працівники Інспекції!

У разі вчинення корупційного правопорушення чи наявності інформації про здійснення такого правопорушення працівниками Державної екологічної інспекції у Донецькій області (далі-Інспекції), просимо повідомляти  уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції Держекоінспекції у Донецькій області, або звернутися з письмовим зверненням до Державної екологічної інспекції у Донецькій області за адресами: вул. Театральна 18а, м. Костянтинівка  Донецька обл., 85114,  або просп. Миру, 8,  м. Краматорськ, Донецька обл., 85114.

ВАЖЛИВО. Письмове повідомлення про вчинення корупційного правопорушення чи наявності інформації про здійснення такого правопорушення має містити позначку «ПРО КОРУПЦІЮ».

Посада уповноваженої особи – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Держекоінспекції у Донецькій області  Синицький Володимир Станіславович.

Повідомлення про корупцію також може бути подано через захищені канали зв'язку:

Спеціальна анонімна телефонна лінія: (06264) 7-02-45.

Спеціальна адреса електронної пошти: corrupt.don@ukr.net

УВАГА!  Під час воєнного стану повідомлення про корупцію також може бути подано за телефоном 050-855-45-97.

         Всі повідомлення розглядаються головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції Державної екологічної інспекції у Донецькій області Синицьким Володимиром Станіславовичем.

 

Державна екологічна інспекція у Донецькій області співпрацює з викривачами, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

Викривачі, які надають допомогу в запобіганні та протидії корупції, перебувають під захистом держави.

Працівники Інспекції можуть надіслати відповідне повідомлення, інформація в якому стосується конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплене доказами (за наявності), щодо працівників Державної екологічної інспекції у Донецькій області поштовим зв'язком, залишити електронне звернення на офіційному сайті Інспекції https://don.dei.gov.ua/, направити на електронну пошту: corrupt.don@ukr.net  або зателефонувати на гарячу телефонну лінію:  (06264) 7-02-45 або за номером телефону 050-855-45-97.

Протягом 2020-2023 років на внутрішні канали Держекоінспекції у Донецькій області повідомлень від викривачів корупції про вчинення посадовими особами Держекоінспекції у Донецькій області корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону України «Про запобігання корупції», не надходило.

         Всі повідомлення викривачів  розглядаються згідно з вимогами чинного законодавства.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці