Зустріч зі студентами екологічних спеціальностей Донецького державного університету управління

03 вересня 2021 року в місті Маріуполі у приміщенні Державної екологічної інспекції у Донецькій області відбулась зустріч зі студентами екологічних спеціальностей Донецького державного університету управління.  Захід екологічної просвіти розпочався з  ознайомлення студентів з основами екологічного законодавства, роботою Державної екологічної інспекції у Донецькій  області та особливостями застосування природоохоронного законодавства при проведенні перевірок. 

Зустріч була надзвичайно цікава і корисна, студенти активно ставили спікерам запитання, цікавилися умовами працевлаштування і особливостями державної служби та ін. 

Предметом обговорення стали актуальні гострі проблеми Донеччини, пов’язані із станом навколишнього природного середовища. Керівники ресурсних відділів Інспекції відповіли на численні запитання студентів та запросили їх для проходження виробничої практики. 

Державна екологічна інспекція у Донецькій  області, з метою набуття практичного досвіду, постійно організовує проходження виробничої та переддипломної практики студентів екологічних спеціальностей вищих навчальних закладів Донецької області.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці