Незаконний спил дерев на території м. Костянтинівка

17.08.2021 під час проведення заходів державного нагляду (контролю) з попередження та виявлення фактів порушення вимог природоохоронного законодавства співробітниками Інспекції на території м. Костянтинівка, парк Ювілейний, було виявлено спил 9 (дев’яти) дерев породи клен, акація, дуб працівниками Комунального підприємства «Комунсервіс» Костянтинівської міської ради без жодних дозвільних документів.

 

На винну особу було складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 153 КУпАП. Санкції за даною статтею передбачають накладання штрафу на громадян від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб або фізичних осіб - підприємців - від тридцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Також було зафіксовано спил 39 (тридцяти дев’яти) дерев породи берест, ясен, клен працівниками Комунального підприємства «Комунсервіс» Костянтинівської міської ради на території Часів-Ярського лісництва ДП «Слов’янське лісове господарство», що знаходиться у м. Констянтинівка поблизу парку Ювілейний.

 

На винну особу було складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 65 КУпАП. Санкції за даною статтею передбачають накладання штрафу на громадян від тридцяти до сорока п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від шістдесяти до дев’яноста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

  

Державною екологічною інспекцією у Донецькій області здійснюється розрахунок збитків завданий державі внаслідок незаконного спилу 48 (сорока восьми) дерев породи берест, клен, ясен дуб, акація працівниками Комунального підприємства «Комунсервіс» Костянтинівської міської ради.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці