ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ

Державна екологічна інспекція у Донецькій області співпрацює з викривачами, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

Викривачі, які надають допомогу в запобіганні та протидії корупції, перебувають під захистом держави.

Ви можете надіслати відповідне повідомлення, інформація в якому стосується конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплене доказами, щодо осіб, уповноважених на виконання функцій держави поштовим зв'язком на адресу Державної екологічної інспекції у Донецької області (85114,  вул. Петровського, 18а, м. Костянтинівка Донецька обл. або офіс у м. Краматорську по вул. Миру, 8), залишити електронне звернення на офіційному сайті або зателефонувати на гарячу телефонну лінію:  (06264) 7-02-55У разі направлення повідомлення поштою у ньому слід робити позначку такого змісту: "Про корупцію".

 Горяча телефонна лінія" працює у робочі дні: з понеділка по четверг, з 9:00 до 18:00 та у п'ятницю з 9:00 до 16:45 (з перервою з 13:00 до 13:45)

Повідомлення про корупцію також може бути подано через захищений канал зв'язку:

Спеціальна телефонна лінія: 050-855-45-97

Спеціальна адреса електронної пошти: corrupt.don@ukr.net

Всі повідомлення розглядаються головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції Державної екологічної інспекції у Донецькій області.



Зразок повідомлення про корупцію.doc

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ


План заходів з питань запобігання та виявлення корупції

Державної екологічної інспекції у Донецькій області на 2020 рік

ПЛАН РОБОТИ НА 2020 РІК.pdf


   

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці