Дотримання правил полювання користувачами мисливських угідь, громадянами на території мисливських угідь та території природно – заповідного фонду Донецької області в мисливський сезон 2021 – 2022 роки.

2 жовтня 2021 року інспекторами Державної екологічної інспекції у Донецькій області здійснені заходи державного нагляду (контролю) дотримання правил полювання користувачами мисливських угідь, громадянами на території мисливських угідь та території природно – заповідного фонду Донецької області в мисливський сезон 2021 – 2022 роки.

Під час проведення заходів контролю встановлені факти порушень правил полювання. Відносно правопорушників за ст. 85 ч. 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення складено 3 (три) протоколи.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Донецької області і надалі здійснюватимуться заходи державного нагляду з метою попередження та встановлення фактів порушення правил полювання користувачами мисливських угідь, громадянами на території мисливських угідь та території природно – заповідного фонду Донецької області

0
Охоплено людей
0
Взаємодія
Подобається
Коментувати
Поширити

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці