Семінар на тему:«Бережіть навколишнє середовище»

З метою популяризації та висвітлення роботи Державної екологічної інспекції у Донецькій області перший заступник начальника Інспекції Ващаний Андрій Анатолійович провів інформаційний семінар з учнями Костянтинівського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 3 на тематику . Зустріч відбувалась на свіжому повітрі, обговорювали елементи природи, вирішували інтелектуальні завдання і головоломки, відгадували загадки про природу.

Школярам була надана інформація про вплив промисловості на навколишнє природне середовище, розглядались питання про споживання і використання води, значення рослин у житті людини, скорочення лісових ресурсів, енергозбереження, сортування сміття. Діти були зацікавлені та проявляли екологічну компетентність та свідомість.

Наприкінці зустрічі діти малювали своє бачення природи, її елементів.

Ми повинні навчитись жити у гармонії з природою, дбати про нашу планету, негайно припинити забруднення. Ми всі-одна родина і Земля у нас – на всіх одна!

Сподіваємось, що проведені заходи допомогли нашим дітям усвідомити, що Довкілля – наш спільний дім і ми всі повинні його шанувати, охороняти та дбайливо ставитися до нього.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці