Нарада по узгодженню спільних дій в частині проведення заходів з питань додержання вимог природоохоронного законодавства на період весняно - літньої нерестової заборони у 2021 році.

18 березня 2021 року Державна екологічна інспекція у Донецькій області прийняла участь у нараді по узгодженню спільних дій в частині проведення заходів з питань додержання вимог природоохоронного законодавства на період весняно - літньої нерестової заборони у 2021 році.

У нараді прийняли участь фахівці Управління Державного агентства рибного господарства у Донецькій області, Головного управління Національної поліції у Донецькій області, Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Донецького прикордонного загону та департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької обласної державної адміністрації.

Були висвітлені питання додержання вимог природоохоронного законодавства на період весняно-літньої нерестової заборони 2021 року, а саме: створення робочих міжвідомчих груп з питання охорони та відтворення водних біоресурсів; узгодження спільних дій в частині проведення заходів з питань додержання вимог природоохоронного законодавства на період весняно – літньої нерестової заборони у 2021 році; порядок проведення спільних заходів щодо виявлення та протидії правопорушень у частині охорони водних біоресурсів на водних об'єктах області та у містах їх реалізації.

За результатами спільного засідання було вирішено створити міжвідомчу робочу групу, узгодити порядок спільних заходів з забезпечення додержання вимог природоохоронного законодавства. Забезпечити висвітлення в засобах масової інформації результатів спільної роботи щодо протидії протиправній діяльності.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці