Рейд на територіях державного лісового фонду Лиманського та Слов’янського лісгоспів для запобігання випадків незаконної вирубки дерев хвойних порід

З грудня поточного року Державна екологічна інспекція у Донецькій області спільно з співробітниками Національної поліції, громадськими інспекторами та представниками Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства з охорони довкілля, розпочалися заходи державного нагляду (контролю) дотримання вимог природоохоронного законодавства під час заготівлі та реалізації хвойних дерев в передноворічний період на території Донецької області.

22 грудня 2020 року інспекторами Державної екологічної інспекції у Донецькій області на територіях державного лісового фонду Лиманського та Слов’янського лісгоспів для запобігання випадків незаконної вирубки дерев хвойних порід був проведений рейд. Для більш оперативної та продуктивної роботи використали квадрокоптер. Пристрій дозволяє здійснювати огляд місцевості з 500-метрової висоти.

Державна екологічна інспекція надалі проводитиме заходи щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства, охорони, збереження, використання хвойних насаджень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці