Встановлення фактів незаконних рубок дерев та перевезення лісопродукції без дозвільних документів.

Під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) за станом охорони та відтворення лісів та зелених насаджень, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Донецької області спільно с працівниками Костянтинівського відділу поліції 11.10.2020р. між с. Райське та с. Миколайпілля у полезахисній лісосмузі виявлено автомобіль завантажений лісопродукцією породи ясень довжиною близько 1,0 м в кількості приблизно 10м3. Жодних дозвільних документів у водія не виявилось.

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Донецькій області на водія складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 65 КУпАП.

Співробітниками Костянтинівського ВП ГУНП в Донецькій області відомості, що до даної події внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. Ст. 246 КПК України (незаконна порубка лісу) сума збитків на даний час встановлюється.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Донецької області і надалі здійснюватимуться заходи з метою попередження та встановлення фактів незаконних рубок дерев та перевезення лісопродукції без дозвільних документів.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці