Інспекторами ДЕІ у Донецькій області було виявлено факти незаконних рубок дерев та перевезення лісопродукції без дозвільних документів.


Під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) за станом охорони лісів та зелених насаджень, 6 жовтня 2020 року державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Донецької області між с. Райське та с. Миколайпілля Костянтинівського району Донецької області, у лісосмугі виявлено автомобіль завантажений лісопродукцією породи ясень довжиною близько 07 м в кількості приблизно 6м3 .

Жодних дозвільних документів у водія не виявилось.

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Донецькій області на водія складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 881.

На даний час матеріали готуються для передачі до Костянтинівського міськрайонного суду для вирішення питання щодо притягнення до відповідальності винної особи згідно з діючим законодавством України.

Державною екологічною інспекцією у Донецькій області і надалі здійснюватимуться заходи з метою попередження та встановлення фактів незаконних рубок дерев та перевезення лісопродукції без дозвільних документів.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці